Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem, serem feta i kukurydzą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 200 gram
kukurydza w puszce 1 szt
Szczypiorek cienki do smaku
majonez 2 łyżki
pieprz
tuńczyk w sosie własnym 2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem, serem feta i kukurydzą

Wymieszać ser feta z tuńczykiem na papkę, dodać kukurydzę i zmiksowaną z majonezem fetę, na koniec wymieszać i posypać szczypiorkiem. Sałatka jest bardzo sycąca można jeść ją jako przekąskę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

banditka 24.08.2010 12:26
Można z wedlina jesc salatke :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak