Sposób przygotowania

Smalec rozgrzać. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Kiedy się zeszkli dodać zmielone mięso i starte na jarzynowej tarce jabłko. Włożyć przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Smażyć ok. 10 min. Włożyć do słoiczków, dokładnie zakręcić i wystudzić odwrócone dnem ( odwrócić, kiedy są już chłodne ale zawartość płynna)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pewnie smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supert
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny, moja córa przepada za takim smarowidełkiem...
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Jakość zdjęcia wprost wyborna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    super, a do tego jeszcze ogórek małosolny
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Złej jakości zdjęcie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię i robię też swojski smalec.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !