Przepis i sposób przygotowania na: Filetowe muszle z warzywami i serem kozim
Kroki postępowania
Paprykę, pora, żółty ser, pieczarkę kroimy w kosteczkę.
Mieszamy ze sobą.
filety z kurczaka | 2 szt |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | 4 szczypty |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczki |
ser żółty | 1 plaster o grubości ok 1cm |
papryka konserwowa | 1 płat |
por | 3 cm |
pieczarki | 1 szt |
ser biały | 1 łyżka kremowy kozi |
jajko | 1 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/.2 szkl. |
olej do smażenia | 1/;2 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: