Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MIGDAŁKI

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

migdały 1 łyżka
olejek migdałowy 1 szt
masło 150 g
cukier puder 100 g
mąka ryżowa 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: MIGDAŁKI

Wyrobić ciasto z mąki ryżowej, cukru pudru i masła. Dodać olejek. Usiekać migdały. Utoczyć z ciasta drobne kulki, włożyć do każdej kawałek migdała i upiec na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak