Sposób przygotowania

Rosół wołowy przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Pieczarki oczyścić, pokroić. Cebulę posiekać. Pieczarki i cebulę podsmażyć na maśle (ok. 5 minut). Połączyć z Rosołem i śmietaną, zagotować. Zmiksować. Chleb pokroić w kostkę, zrumienić na oleju. Grzanki posypać serem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczna zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię taką zupę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    mniam chętnie bym zjadł taką zupę
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !