Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA PIECZRKOWA KREMOWA

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarek 30 dag
śmietana 3 łyżki
cebula 1
masło 2 łyżki
parmezan 4 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA PIECZRKOWA KREMOWA

Rosół wołowy przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Pieczarki oczyścić, pokroić. Cebulę posiekać. Pieczarki i cebulę podsmażyć na maśle (ok. 5 minut). Połączyć z Rosołem i śmietaną, zagotować. Zmiksować. Chleb pokroić w kostkę, zrumienić na oleju. Grzanki posypać serem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

byMJ 28.09.2011 16:31
smaczne
Barbara55 13.09.2011 15:23
mniam chętnie bym zjadł taką zupę
kielcok1 05.07.2011 17:07
lubię taką zupę
rakow2
rakow2 15.03.2011 15:58
smaczna zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak