Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sernik na zimno z sosem wiśniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sernik na zimno mięszanka 1 opakowanie
serek homogenizowny 200 mililitrów
mleko 1 szklanka
wiśnie bez pestek 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: sernik na zimno z sosem wiśniowym

Przygotowujemy sernik według przepisu,,odtawimy do lodówki aby zastygl. Wiśnie wrzucamy do rondla z orobina wody, gotujemy 30 minut ciagle mięszająć. Odstawiamy do otygnięcia polewamy sernik. Calość wstawiamy do lodowki na 2 godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 07.05.2011 21:40
proste i dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak