Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w sosie białym serowo śmietanowym
Kroki postępowania
Całość doprawiamy podanymi przyprawami.
filet z dorsza | 300 g |
szalotka | 3 szt |
masło | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mleko | 1 szkl |
śmietana 18 proc | 3 łyżki kwaśna |
serek topiony | 3 trójkąty ziołowy |
natka pietruszki | 3 łyżki |
sól do smaku | 1/2 łyżeczki |
kolendra mielona | 1.2 łyzeczki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: