Sposób przygotowania

Jajka przeciąć na pół, wydrążyć żółtka. Makrelę wyłożyć do miseczki i rozdrobnić na kawałki, dodać drobno posiekaną cebulkę, pokrojone w kostkę ogórki, żółtka, majonez, sól i pieprz. Wszystko delikatnie zamieszać. Pastą faszerować białka ugotowanych jajek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój mąż już poszedł jajka gotować, heheh
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    z makrelą musi być pyszne
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jadlam takie sa super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 4
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam jajka faszerowane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam makrelę, lubię jajka i majonez wiec to coś dla mnie :]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałe
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    bardzo lubię pastę z makreli:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    uwielbiam takie proste przepisy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !