Sposób przygotowania

warzywa obieramy w różyczki, marchewkę kroimy i gotujemy (najlepiej na parze).
Wykładamy do naczynia żaroodpornego i zalewamy sosem beszamelowym. Na górę posypujemy ser żółty potarty na dużych oczkach. Zapiekamy 20 minut dosypujemy jeszcze sera i czekamy aż się roztopi i zarumieni. Przyprawiamy do smaku solą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela30

    Pycha też mam ten przepis:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    podoba mi się tylko brokuł odrzucam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    może być
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smaczne mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !