Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flądra na maśle

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety ryby flądry 4 płaty
mąka 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 2 łyżki
cebula biała 1 sztuka
pomidory 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Flądra na maśle

Rybkę solimy i obtaczamy w mące, rzucamy na rozgrzane masło. Smażymy z obydwu stron na złoty kolor. Pomidorki kroimy w księżyce a cebulkę w krążki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wedith1 26.08.2010 19:49
Jadłam ostatnio Flądrę, bardzo mi smakowała, Twoja wygląda bardzo apetycznie ! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak