Sposób przygotowania

Bakłażana należy umyć, pokroić w plastry i grillować z obu stron na złoty kolor. Fetę pokroić w słupki, układać na plasterkach bakłażana i zawijać. Bakłażana związywać szczypiorkiem, całość oprószyć solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jeszcze nie jadłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    musi być dobre!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ciekawie się zapowiada :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo dekoracyjna przystawka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !