Sposób przygotowania

Wypłukać mięso i pokroić w paski, każdy pasek spięć wykałaczką aby powstały 3 równe paski, zapleść warkocz z mięsa , na końcach też spiąć wykałaczkami. Dać na rozgrzany tłuszcz posypać przyprawami , podpiec przewrucić na drugą stronę i też posypac przyprawami , smażyć na wolnym ogniu , przewracając kilka razy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lewin07

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Na prawdę przypomina warkocz robiony jak z włosów.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    swietny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    no no super
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ładnie wygląda i pomysłowo zrobione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    wygląda smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !