Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki duszone

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dkg
cebula biała 1 szt
masło 1 łyżka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki duszone

Pieczarki oczyścić, pokroić w półplasterki. Cebulę pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło dodać cebulę i chwilę poddusić, dodać pieczarki i dusić do odparowania wody. Po zdjęciu doprawić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 27.03.2013 11:39
bardzo lubię :-)
Bożena13 30.06.2012 10:08
bardzo smaczne!
Marzena40 01.04.2011 08:41
do obiadku w sam raz:)
hastalavista 02.03.2011 11:32
świetny dodatek do obiadu!
mysza666 08.11.2010 10:53
Też takie robię, tylko kroję na 4 pieczarki...do schabowego pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak