Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, pokroić w półplasterki. Cebulę pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło dodać cebulę i chwilę poddusić, dodać pieczarki i dusić do odparowania wody. Po zdjęciu doprawić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Też takie robię, tylko kroję na 4 pieczarki...do schabowego pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetny dodatek do obiadu!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    do obiadku w sam raz:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    bardzo smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !