Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w plastry około 2 cm,cebulę na dwie lub cztery części(zależy od wielkości).Nakłuwać na patyki do szaszłyków i upiec na grilu lub w piekarniku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takie proste a takie ładne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    takie poste a jakie pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Sybki pomysł na grilla :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prosto i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super smaczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i szybkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    proste
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    proste i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    szybkie i baaardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię takie z grilla
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ali szaszły skromny przecie najsmaczniejszy jest na świecie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    wreszcie ciepło i zaczynamy grillowanie,też lubię szaszłyki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !