Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa śródziemnomorska

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mieszanka fasoli i soi 1/2 torebki
cebulka 1 sztuka
marchewka 1 sztuka
seler 1/2 korzenia
pietruszka 1 sztuka
pierś z kurczaka 1 sztuka
kostka rosołowa 1 sztuka
sól do smaku
majeranek 1/2 opakowania
kapusta pekińska 1 liść

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa śródziemnomorska

Warzywa strączkowe zakupione w mieszance, należy namoczyć dzień wcześniej. Gotujemy je około 20 minut na kostce rosołowej. Następnie dodajemy pokrojoną w kosteczkę pierś z kurczaka, włoszczyznę, cebulkę i liść kapusty(pokrojone w paseczki. Gotujemy około 30 minut a na koniec wsypujemy majeranek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 27.06.2011 10:42
pożywna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak