Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z pstrąga smażony podawany na sosie z kurk

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 1 sztuka
kurki blanszowane 300 gram
śmietana 12% 200 mililitrów
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
pstrąg 1 filet

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z pstrąga smażony podawany na sosie z kurk

Filety przyprawiamy, panierujemy smażymy. Kurki podsmażamy przyprawiamy ziołami. żalewamy śmietaną. dusimy. Sos nalewamy na talerz układamy rybę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 25.01.2012 10:34
super
Faustyna 07.09.2010 13:57
Uwielbiam rybki:) Ciekawy przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak