Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek drobno siekamy, dodajemy do mielonego mięsa. Skrapiając wodą wyrabiamy na gładką masę, doprawiając do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy w chłodne miejsce na ok 20 min. Z mięsa formujemy okrągłe płaskie kotlety i pieczemy na grillu po 5 minut z każdej strony. Podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie muszę wypróbować
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie jadłam nigdy kotletów miellonych z grilla :) musza byc smaczne
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    Uwielbiam :) i polecam zdecydowanie każdemu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Aż chce się zjeść. Wyglądają super.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takich pyszności nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !