Sposób przygotowania

Obrane ziemniaki i seler pokroić w kostkę. Zagotować ok 1,5 l wody z kostką rosołową. Kabaczek pokroić w małą kostkę, podsmażyć na patelni z masłem, wrzucić do gotującej się wody z ziemniakami i selerem. Gotować do czasu aż warzywa będą bardzo miękkie. Zupę przestudzić, zmiksować, dodać posiekany czosnek, zagotować, przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać ze śmietaną, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    smacznie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    a kabaczka to jeszcze nie jadłam
  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie dla mnie :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    musi być smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !