Pogotowie kulinarne Michela Morana

Sposób przygotowania

Buraki dokładnie myjemy.Gotujemy odcedzamy.Gdy ostygną obieramy ze skórki.Następnie buraki ucieramy na tarce jarzynowej lub w robocie.Gdy zetrzemy buraki doprawiamy solą, cukrem i dodajemy kilka łyżek octu.Do umytych słoików nakładamy tarte buraczki.Zakręcamy i pasteryzujujemy ok 25 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    masz glosik:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Buraczki do wędlin mięs super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Margo1

    Jak ja lubię takie buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    uwielbiam buraczki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bietka

    ja robię z papryką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    ja również robie z papryką
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię i polecam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !