Składniki:
buljonu | 250 ml |
czerwonej fasoli, kukurydzy z puszki | 5 dag |
rodzynki | 2 dag |
posiekanej natki pietruszki | 1 łyżka |
masła | 1 łyżeczka |
sos | |
oliwy | 3 łyżki |
soku z cytryny | 1 łyżka |
pieprz, sól | |
ananas | 2 plastry |
ryż | 10 dag |
buljonu | 250 ml |
czerwonej fasoli, kukurydzy z puszki | 5 dag |
rodzynki | 2 dag |
posiekanej natki pietruszki | 1 łyżka |
masła | 1 łyżeczka |
sos | |
oliwy | 3 łyżki |
soku z cytryny | 1 łyżka |
pieprz, sól | |
ananas | 2 plastry |
ryż | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: