Sposób przygotowania

Ogórki należy umyć wytrzeć i pokroić jak na mizerię. Wkładamy je do przygotowanych słoików. Z podanych wyżej produktów robimy zalewę, którą doprowadzamy do wrzenia. Zalewamy nią ogórki i pasteryzujemy około 15 minut. Ogóreczki są dobre już po tygodniu. Polecam do obiadków a w szczególności do suchego mięska.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    w tym roku zrobiłam podobne muszę jednak poczekać do zimy aby je spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata9

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !