Sposób przygotowania

Szpinak rozmrozić i podsmażyć na maśle dodać czosnek przeciśnięty przez praskę pieprz wegetę oraz gałkę muszkatułową. Całość ostudzić do chłodnego farszu dodać fetę wyrobić jednolitą masę mozna doprawic jeżeli trzeba sól. Ciasto francuskie pociąć na kwadraty i nakłądac do nich farsz. i skleić aby utworzyć prostokąt na wieszchu naciść i posmarować jajkiem. Piec w 200 stopniach przez około 15 do 20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    ale smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    fajne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aż ślinka sama cieknie!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    świetnie wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    MMM pychotka:) Bardzo apetyczna przekąska.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    mi również ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Smacznie wygląda...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    no super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię takie przyprawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !