Sposób przygotowania

Mięso oczyszczamy, myjemy, osuszamy i kroimy w cieńkie paski.Solimy i wstawiamy do lodówki. Cebule kroimy na kawałki. Papryke kroimy w grubą kostkę. Na patelni z olejem zasmazamy paprykę i cebulę - wkałdamy mięso. Zalewamy wodą do wysokości produktów i przyprawiamy. Gotujemy około 30 minut.
Dodajemy koncentrat pomidorowy wymieszane wczesniej z niewielką iloscia wody i dodajemy zasmażkę wcześniej przygotowaną z oleju, mąki i mleka

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    proste i tanie , bardzo ciekawe, czy Pani często go robi?
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !