Sposób przygotowania

Białka ubić sztywno z cukrem pudrem. Z pomarańczy wycisnąć sok, wlać do sztywno ubitej piany, wymieszać. Wstawić do zamrażalnika na 2 godziny, mieszając co 20 minut. Podawać w pucharkach.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super na lato
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    smacznie się zapowiada
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    hmm fajne
  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    idealny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam sorbety. Super alternatywa do lodów.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !