Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić i przez 2-3 minuty gotować w lekko osolonej i zakwaszonej wodzie. Dokładnie odcedzić i osuszyć. Cebulę drobno posiekać, wymieszać ze śmietaną i doprawić cukrem, solą oraz pieprzem - sos powinien być dość pikantny. Grzyby ułożyć na liściach sałaty i zalać sosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszna kolacja
  • 9
    original
    Opublikowano

    plocia

    hmm z grzybami nigdy nie jadłam takiej sałatki
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    zjadło by się :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    brzmi apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !