Sposób przygotowania

Świeże truskawki umyć i odszypułkować, mrożone rozmrozić i osączyć. Mango obrać ze skórki, usunąć z niego pestkę. Pokroić je w plasterki, ostrym nożykiem wyciąć z nich serduszka. Owoce nadziewać na przemian na patyczki szaszłyków.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawe :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawe ciekawe i z truskawkami
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    chyba beda smakowite takie szaszłyczki :)
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne na impreze
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !