Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić na mniejsze części i włożyć na patelnie. Gdy pojawi się sok należy go odlać. Resztę odparować i przesmażyć na maśle. oprószyć pieprzem i vegetą. Zostawić do ostygnięcia. Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć i dodać do mięsa. Cebulę drobno pokroić i razem z pietruszką i pieczarkami także dodać do mięsa. Doprawić do smaku. Wbić 2 jajka i wyrobić. Formować średniej wielkości kotlety. Obtaczać je w bułce i smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    takie kotlety lubię,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa odmiana mielonych :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !