Sposób przygotowania

Naleśniki upiec wg wypróbowanego przepisu. Pieczarki umyć (jeśli potrzeba obrać), drobno pokroić i odparować na patelni. Usmażyć na maśle i odstawić do przestygnięcia. Drobno pokroić cebulę i dodać do pieczarek razem z natką pietruszki i 2 jajkami. Doprawić do smaku przyprawami. Dobrze wymieszać. Nakładać po dużej łyżce farszu na każdy naleśnik i zwijać krokieciki. Panierować w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę spróbować
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    To coś, co bardzo lubię!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale ślicznie wyglądają ... oj zjadłabym takie !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !