Sposób przygotowania

Arbuz przekroić na pół. Z miąższu półokrągłą łyżeczką powycinać kulki. Przy skórce zostawić ok. centymetrową warstwę miąższu. Wydrążone łupiny arbuza dekoracyjnie powycinać i wstawić do lodówki. Umyć owoce. Z czereśni usunąć pestki, kiwi obrać ze skórki. Owoce pokroić i nałożyć do arbuzowych misek. Z limonki wycisnąć sok i polać nim sałatkę. Całość posypać listkami mięty.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    niam niam :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mnaaaim :) super!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    nareszcie coś z arbuizem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe i fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bomba pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !