Sposób przygotowania

Ryż gotujemy, marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach , pora kroimy na drobne kawałki. Marchewkę i por podsmażamy i dusimy na małym ogniu aż zmiękną.
Z jajek smażymy mocno ściętą jajecznicę. Filet kroimy na kawałki (drobne) i smażymy na patelni. Wszystko razem smażymy i przyprawiamy wg upodobań.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela30

    Robie podobne ale bez jajka i też dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    warto wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    ryz lubię do sosu
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię takie potrawki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    smaczna lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina46

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !