Sposób przygotowania

Z wszystkich składników zagnieść ciasto drożdżowe, pozostawić do wyrośniecia. Na stolnicy rozwałkować ciasto i szklanką wycinać pączki. Następnie postawić wodę w garnku, zawiązać pieluchę, jak się woda zacznie gotować układać pączki i przykryć miską dopasowaną do garnka. Parować 10 minut nienadziewane, 15 minut nadziewane

Komentarze

  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie jadłam jeszcze takich poczków :)
  • 10
    original
    Opublikowano

    plocia

    to chyba coś w stylu ala paruchy ?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cos nowego :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ooo, fajne, nigdy tego nie robiłam, więc muszę wypróbować przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    takich jeszcze nie jadłam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !