Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupka mięsno jarzynowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki młode ok6
seler naciowy
marchew ok4-5
por
koper świeży
natka pietruszki
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
sól, pieprz
cebula biała
karkówka ok30dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zupka mięsno jarzynowa

Kostki bulionowe wrzucić do 1-1,5litra wody.Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć z cebulką.Do bulionu dodać pokrojone warzywa,ziele i liść,gotować.Pod koniec dodać mięso,doprawić do smaku i dodać koper z natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 29.08.2010 19:34
zdrowa i pozywna
Margo1 14.08.2010 08:46
Dobra zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak