Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewka- zupa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 3 łyżki
sól 2 łżeczki
woda 3 litry
kefir 0,5 litra

Przepis i sposób przygotowania na: polewka- zupa

Gotujemy 2,5 litra wody z solą. Pozostałe 0,5 litra mieszamy z mąka i dolewamy do garnnka. Gdy zupa zacznie się prawie gotować dodajemy kefir. Mieszamy. Podajemy z ziemniakami lub makaronem. Danie dobre podczas postu lub dla osób na diecie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 16.08.2011 15:58
przepyszne
wanda5 20.09.2010 18:00
to ma byc podczas diety wiec nie musi super wygladac!
mikrusiak 10.08.2010 20:15
jak dla mnie to za apetycznie to nie wygląda...;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak