Sposób przygotowania

Gruszki obrać, wydrążyć nasiona, przekroić na pół, obgotować w wodzie z cukrem i sokiem z cytryny. 120 ml śmietany zagrzać, pozostałą część rozmieszać z mąką i dodać do gorącej śmietanki. Żółtka utrzeć z cukrem waniliowym i śmietanką. Sos wylać do salaterek, ułożyć na nim gruszki, polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczny
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !