Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sok jagodowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jagody 1 kg
cukier 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: sok jagodowy

Jagody przebiramy myjemy układamy w słoiczkach do połowy , zasypujemy cukrem a następnie zalewamy wodą.zakrecamy pasteryzujemy 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 03.11.2011 08:09
jagódki ,jagódki i języczek fioletowy
kotlet 02.11.2011 22:30
pyszności
Gonia555 08.09.2011 09:17
pycha!
ewelinapac 01.10.2010 12:08
po zmiksowaniu wiecej odpada a tak są i jagody i sok
goofy9 29.08.2010 17:16
ja też nie zawsze miksuję, jagody puszczają sok i on jest najlepszy. Potem (w zimnie) całe jagody można wykorzystać np. do ryżu lub do pierogów jako farsz
MAŁGORZATA108 10.08.2010 17:02
Bez miksowania?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak