Sposób przygotowania

Jagody przebiramy myjemy układamy w słoiczkach do połowy , zasypujemy cukrem a następnie zalewamy wodą.zakrecamy pasteryzujemy 15 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Bez miksowania?
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ja też nie zawsze miksuję, jagody puszczają sok i on jest najlepszy. Potem (w zimnie) całe jagody można wykorzystać np. do ryżu lub do pierogów jako farsz
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    po zmiksowaniu wiecej odpada a tak są i jagody i sok
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    pycha!
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jagódki ,jagódki i języczek fioletowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !