Sposób przygotowania

Filety rybne umyć, osączyć w papierowych ręcznikach, przekroić na pół, poprószyć solą, pieprzem i przyprawą do ryb. Panierować w mace, jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 9
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam ryby
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale samkowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super,
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny jest mi smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna rybka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    chyba taki jest najlepszy :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    lubię rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !