Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga panierowana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety zpangi 3 sztuki
mąka 3 łyżki
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
czosnek 1 ząbek
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panga panierowana

Filety porcjujemy. Nacieramy czosnkiem. Panierujemy w kolejności: mąka, rozkłócone jajko, bułka tarta. Posypujemy vegetą. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomcio 20.09.2010 23:39
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak