Sposób przygotowania

Z podanych przezemnie skladnikow zagnieśc ciasto nastepnie chlodzimy ok godziny w lodowce:) nastepny krok to wylepiamy nim natluszczona blache (prostokątną) 20x25cm upiec w temp ok 200stopni c nastepnie przyrzadzamy budynie zgodnie zpodana iloscia mleka potrzebnej do kremoweczki pozniej lekko cieple wylozyc na przystudzone ciasto dobrze schlodzic teraz zajmiemy sie masa kokosowa nalezy ja dobrze przyrzadzic zoltka starannie utrzec z cukrem pudrem nad parą do utartego maselka dodwac po troszku mase zoltkowa ciagle ucierajac potem dodajemy wiorki kokosu i dokladnie cala konsystencje mieszamy gotowa mase kokosowa kladziemy dokladnie rownomiernie na mase budyniowa i ponownie chlodzimy ciasto po czym dekorujemy polewa czekoladowa :)
gotowe!
smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    brzoskwinka

    koniecznie wypróbuję!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !