Sposób przygotowania

Oczyszczone buraczki włożyć do posolonej wody i gotować ok 1h. Obrać, pokroić w plasterki, ułożyć w słoiku. Zmieszać ocet z wodą i cukrem, zagotować. Wrzątkiem zalać buraczki, wrzucić goździki i chrzan. Zamknąć po ostudzeniu. Przechowywać w chłodnym miejscu.l

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    koniecznie zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    muszę spróbować z goździkami;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne są
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !