Sposób przygotowania

3 litry wody gotujemy z kostka rosołową .Ziamniaki myjemy ,obieramy kroimy w kostkę. Wrzucamy do wywaru, marchewkę ścieramy. Kapuste kroimy w kostkę .Wszystko gotujemy 50 minut. Doprawiamy śmietaną i przyprawiamy. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka131919

    Robię podobną tylko z kapustą kiszoną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !