Sposób przygotowania

Owoce przebrać, przetrzeć przez sito,wlać 300 ml wody, dodać cukier i gotować ok 15 minut na wolnym ogniu.Mąkę ziemniaczaną wymieszać z 5 łyżkami wody,wlać do gotujących się owoców, gdy kisiel stanie się klarowny zdjąć z ognia. Jabłka obrać, zetrzeć na grubej tarce, włożyć do salaterek, zalać kisielem i schłodzić.polecam

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    hmmm.... pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super zrobione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !