Sposób przygotowania

Rydze oczyścić, odciąć kapelusze, cebulę obrać i przeciąć na pół. zagotować litr wody z solą (20g), dodać grzyby i cebulę i gotować ok 20 minut. 300 ml wody zagotować z octem, przyprawami i resztą soli.Wystudzić. Grzyby odsączyć, włożyć do słoików, zalać marynatą.Słoiki przechowywać w chłodzie.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przyznam że nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ja kiedyś próbowałam i są znakomite:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam grzybki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    grzybki-mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    uwielbiam grzybki sa pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super przepis zasługuje na plusika...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychaaaaaaaaaaaaaaaa !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karol P

    na pewno są smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !