Sposób przygotowania

Do wywaru ugotowanego z rozmaitej włoszczyzny, dodać pieczoną cebulę, ze 2 grzybki, kilka ziaren pieprzu angielskiego. Zalewamy tym wcześniej osoloną rybę i dodajemy kawałek masła. Po ugotowaniu wyjmujemy delikatnie rybę do wygrzanego półmiska.Rosół przecedzamy i gotujemy do tego kluseczki francuskie

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    zrobić rosół z liny to by było coś
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    no nie wiem czy się odważę na degustacje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o jej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    o jej i to się da jeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !