Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół z lina

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Lin 50 dkg
włoszczyzna 25 (krojona w paski)

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z lina

Do wywaru ugotowanego z rozmaitej włoszczyzny, dodać pieczoną cebulę, ze 2 grzybki, kilka ziaren pieprzu angielskiego. Zalewamy tym wcześniej osoloną rybę i dodajemy kawałek masła. Po ugotowaniu wyjmujemy delikatnie rybę do wygrzanego półmiska.Rosół przecedzamy i gotujemy do tego kluseczki francuskie

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 11.09.2011 13:14
o jej i to się da jeść
Barbara55 29.08.2011 15:36
o jej
kielcok1 22.06.2011 17:57
no nie wiem czy się odważę na degustacje
rakow2
rakow2 09.03.2011 16:34
zrobić rosół z liny to by było coś
iwona332 15.11.2010 00:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak