Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg w panierce

5.0
(36)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 1 szt
cytryna 2 plastry
koperek 1 łyżeczka
jajko 1 szt
sól i pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
oliwa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w panierce

Pstrąga solimy do środka do brzuszka wkładamy masło utarte z koperkiem i plasterki cytryny .Obtaczamy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w tartej bułce smażymy na oliwie na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 11.10.2011 14:02
uwielbiam!
Barbara55 28.08.2011 17:05
o jej
Justyna Jussstiii 21.08.2011 11:32
super
Justyna Jussstiii 21.08.2011 11:32
super
kielcok1 21.06.2011 17:09
nie lubię
szalonamariolka 07.05.2011 22:17
ryba jak najbardziej tak ;)
Amira 09.03.2011 16:02
do tej pory pstrąga jadłam jedynie z grilla ale panierowanego jeszcze nie robiłam, chyba będę musiała to jak najszybciej zmienić :)
rakow2
rakow2 08.03.2011 16:23
uwielbiam smażone ryby
Tika4444 30.01.2011 19:18
ciekawy pomysł z tym masełkiem w środku
Kate131 04.12.2010 08:23
apetyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak