Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Pstrąga solimy do środka do brzuszka wkładamy masło utarte z koperkiem i plasterki cytryny .Obtaczamy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w tartej bułce smażymy na oliwie na złoty kolor

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł z tym masełkiem w środku
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    uwielbiam smażone ryby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Amira

    do tej pory pstrąga jadłam jedynie z grilla ale panierowanego jeszcze nie robiłam, chyba będę musiała to jak najszybciej zmienić :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    ryba jak najbardziej tak ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    nie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o jej
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    uwielbiam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !