Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krupnik na podrobach

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jęczmienna 6-7 łyżek
ziemniaki obrane 3-4
warzywa 50 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik na podrobach

opłukaną kaszę zalać wodą i gotować. Dodać oczyszczone podroby i razem gotować. Obrane i drobno pokrojone warzywa poddusić na patelni na tłuszczu i wrzucić do garnka. Pod koniec dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Przyprawić sola, pieprzem i zieloną pietruszką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 11.09.2011 13:13
robię bardzo podobny
Barbara55 23.08.2011 15:27
o jej
kielcok1 21.06.2011 17:09
dobry
gosia561 18.04.2011 10:15
nie przepadam za podrobami
rakow2
rakow2 08.03.2011 16:24
smaczny i zdrowy
strzelec02 24.09.2010 15:14
Smaczny.
wiktor188 23.09.2010 11:32
super sprawa
Katarzyna/kate1980 12.07.2010 13:06
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak