Sposób przygotowania

Pierś z indyka pokroić w kostkę, zrumienić na oleju. Włożyć do rondelka, podlać wodą i dusić. Cebulę zrumienić, dodać pokrojone pieczarki, cukinię, wszystko razem poddusić. Warzywa przełożyć do rondelka do mięsa, dodać pokrojone pomidory, zagęścić mąką i śmietaną. Zagotować, doprawić do smaku papryką mieloną, solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
Podawać z makaronem, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna potrawka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda fantastycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetyczne danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !